BT ELTJÄNST

elektriker Lidingö

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss redan idag så återkommer vi med en offert inom 24h!

070-473 22 31

Där kvalitet möter innovation
Elinstallation
||
Laddbox
||
Belysning
||
Elservice
||
Smarta hemsystem
||
Elcentral

Letar du efter en kompetent elektriker på Lidingö? Vi på BT-Eltjänst har över 20 års erfarenhet inom elbranschen och är stolta över att vara en av Stockholms främsta aktörer. Vi strävar efter att leverera tjänster av högsta kvalitet, oavsett om det handlar om elinstallation, laddboxar eller smarta hemsystem. För oss är det viktigt att alltid göra det lilla extra för våra kunder, från första mötet till avslutat arbete. Vår expertis och vårt engagemang garanterar en trygg och pålitlig lösning för alla dina elbehov, och vi lämnar inget åt slumpen.

elektriker Lidingö BT ELTjÄNST

Vilka vi är?

BT-Eltjänst är ett erfaret företag med över 20 år i elbranschen. Vi värdesätter noggrannhet och kvalitet i varje projekt vi tar oss an. Vårt team av består av professionella och kunniga elektriker som sätter säkerheten och kundens behov främst. Vi arbetar med stort engagemang och strävar efter att alltid leverera hållbara lösningar som överträffar förväntningarna.

Vad vi gör?

Vi erbjuder ett brett utbud av eltjänster, från elinstallationer till laddboxinstallationer, belysningslösningar, och elservice. Vi arbetar även med smarta hemsystem och elcentraler. Vårt mål är att leverera moderna och framtidssäkra el-lösningar som förenklar din vardag och förbättrar din boendemiljö.

Varför oss?

Hos BT-Eltjänst får du pålitlig service och hög kvalitet genom hela projektet. Vi är engagerade i att ge våra kunder de bästa lösningarna, anpassade efter deras specifika behov. Med över 20 års erfarenhet i branschen och ett team av kunniga elektriker kan du på Lidingö vara trygg med att vi levererar både expertis och ett personligt bemötande.

Våra tjänster

Utforska våra omfattande eltjänster och upptäck hur våra elektriker kan hjälpa dig på Lidingö med allt från installationer till smarta hemsystem.

Elinstallation
Laddbox
Belysning
Elservice
Smarta hemsystem
Elcentral
elektriker Lidingö

Elinstallation

Vi erbjuder professionella elinstallationer för både privatpersoner och företag. Vårt erfarna team hanterar allt från nyinstallationer i nybyggda fastigheter till uppgraderingar och renoveringar av befintliga system. Vi ser till att alla installationer följer gällande säkerhetsföreskrifter och är anpassade efter dina behov, så att du kan känna dig trygg med en långsiktig och säker lösning.

elektriker Lidingö

Laddbox

Behöver du en laddbox för din elbil? Vi installerar laddboxar både i hemmet och på arbetsplatser, alltid med fokus på säkerhet och funktion. Vi hjälper dig att välja rätt laddningslösning utifrån dina behov, och ser till att installationen utförs professionellt och enligt gällande standarder. Med vår hjälp får du en effektiv och trygg laddstation.

elektriker Lidingö

Belysning

Vi skapar skräddarsydda belysningslösningar som passar både inomhus och utomhus. Vårt team hjälper dig att planera och installera allt från funktionell arbetsbelysning till stämningsfulla ljuslösningar för ditt hem. Vi erbjuder energieffektiva alternativ, som LED-belysning, som både sparar energi och ger rätt ljus på rätt plats, för en harmonisk och funktionell miljö.

ELSERVICE

När du behöver snabb och pålitlig elservice finns vi här. Vi erbjuder allt från felsökning och reparationer till regelbundet underhåll av dina elsystem. Våra erfarna elektriker ser till att ditt system fungerar optimalt och åtgärdar eventuella problem effektivt. Oavsett om det är akuta problem eller långsiktigt underhåll, står vi redo att hjälpa dig.

Smarta hemsystem

Vi hjälper dig att göra ditt hem mer bekvämt och energieffektivt med smarta hemsystem. Genom att integrera belysning, uppvärmning, säkerhet och andra funktioner i ett centralt styrsystem får du full kontroll över ditt hem – även på distans. Våra lösningar är anpassade för att göra din vardag enklare och samtidigt spara energi.

Elcentral

Vi installerar och uppgraderar elcentraler för att möta dagens höga säkerhets- och kapacitetskrav. Oavsett om det gäller nybyggnation eller uppdatering av en äldre fastighet, ser vi till att din elcentral är säker och anpassad för ditt elsystems behov. Med rätt elcentral ökar du både säkerheten och funktionaliteten i din fastighet.

Kontakta oss

Bt-Eltjänst AB
BRAXENGATAN 10, 133 42 Saltsjöbaden
070-473 22 31
info@bteltjanst.com

Våra tjänster

Elinstallation
Laddbox
Belysning
Elservice
Smarta hemsystem
Elcentral

elektriker Lidingö

BT-Eltjänst är ett erfaret företag inom elbranschen med över 20 års erfarenhet. Vi levererar kvalitetslösningar för allt från elinstallationer till smarta hemsystem, alltid med kundens behov och säkerhet i fokus. Vi är ditt självklara val av elektriker på Lidingö.

elektriker Lidingö